Jelentkezés

Jelentkezés: 2022/2023 nevelési évre a Kerepesi Babaliget Bölcsődébe

Tisztelt Szülők! 

 A Kerepesi Babaliget Bölcsőde szeretettel várja a gyerekeket a 2022-2023-es nevelési évre.

A 2011-ben átadott  bölcsőde mediterrán stílusú épületében minden igényt kielégítő felszereltséggel biztosítja a  20 hetes kortól-3 éves korig a gyermekek ellátását arra az időre, amíg szüleik dolgoznak. Négy csoportban játszhatnak, fejlődhetnek itt a családok legkisebb tagjai.

 A bölcsődénkbe a jelentkezés folyamatos, férőhelyet a jogszabályi előírásoknak megfelelően tudunk biztosítani.

Jelentkezni szerdánként lehet 9 és 11 óra között személyesen a bölcsődében, vagy online, a honlapról letöltött jelentkezési lap kitöltött példányának csatolásával, e-mailben.

A bölcsőde szolgáltatása az időszakos gyermekfelügyelet az üres férőhelyeken, ahová elhozhatják a kicsiket az otthon lévő édesanyák.

Elérhetőségeink: 

Hutvágner Csabáné, bölcsődevezető

Tel: 06205598912

A Babaliget Bölcsőde a facebook-on is megtalálható

E-mail címünk: bolcsode@kerepes.hu

Honlapunk: www.kerepesibolcsode.hu

A bölcsőde a gyermekjóléti alapellátás részeként a gyermekek napközbeni ellátásának egyik formája. Bölcsődébe felvehető minden olyan 20 hetes – 3 éves korú kisgyermek, akinek szülei, törvényes képviselői munkavállalás, vagy más, a gyermekvédelmi törvényben meghatározott okok miatt nem tudják biztosítani a gyermek napközbeni nevelését, gondozását.

A bölcsődei felvételről a bölcsődevezető dönt. A jelentkezési lapokat érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Az elbírálás a Gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatóságról szóló 1997. évi XXXI. törvényben {továbbiakban: gyermekvédelmi törvény} megfogalmazott szempontsor alapján történik. A felvételt nyert gyermekek szüleit minden év május közepéig értesítjük.

Ha bölcsődei jelentkezés során, a bölcsődét igénylők száma meghaladja a felvehető létszámot, a bölcsődevezető elutasíthatja a felvételi kérelmet. Az elutasított gyermekek szüleit, az intézményvezető levélben értesíti. 

Letölthető dokumentumok

Jelentkezési lap

Kérelem gyermekfelügyeleti ellátásra